Advies

Beste klant,

Al sinds ons ontstaan in 1949 worden service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel gedragen. Wij staan steeds klaar om uw vragen op een zo professioneel en persoonlijk mogelijke manier te beantwoorden, zowel in onze winkel, als via mail of telefoon, of zelfs ter plekke bij u thuis. Voor kleur- en technisch advies bij u thuis maakt u best even een afspraak per telefoon (03/771.05.04) of via onze contactpagina.

Iemand van het Metaldo-team komt dan langs op een door u aangeduid tijdstip met de nodige materialen om te bespreken hoe we het beste uw persoonlijke smaak kunnen integreren in uw woning. Er wordt voornamelijk gelet op uw voorkeur van kleuren, de stijl van uw woning, lichtinval en reeds aanwezig meubilair. Zo kunnen we tot een resultaat komen dat perfect bij u én uw woning past.

Na het bepalen van de juiste kleurcombinaties bespreken we welke soorten verf en welke andere materialen u zoal nodig heeft. Ook zorgen we, voor diegenen die dat wensen, voor een degelijke uitleg wat betreft applicatie en bepaalde technieken. Niet iedereen is immers een begaafd schilder, maar met onze tips kunnen we u wel aardig in de buurt laten komen. Zo zorgen we samen voor een perfect eindresultaat, keer op keer.

Uw persoonlijk kleurenpallet wordt vervolgens bij ons bewaard op uw klantenfiche, zo kunnen we dit in de nabije of verre toekomst steeds raadplegen. U hoeft uw lege verfpotten dus zeker niet allemaal te bewaren. Handig als u bijvoorbeeld een retouche moet uitvoeren na beschadiging, of andere ruimtes dezelfde kleur wil geven na x-aantal jaren.

Tarieven voor advies on-site:

Basistarief : 50 euro ( maximum 3 kamers; bv. living-keuken-hal)

Tarief volledig huis: 100 euro

Als u na het kleur-en technisch advies wenst over te gaan tot een aankoop van verf en/of materialen, geniet u van een standaardkorting van 10%, en dit tijdens de gehele duur van uw project.